JvA Dogsecurity Dag en nacht tot uw dienst Uw betrouwbare partner Gecertificeerde beveiligers en honden

JvA Dogsecurity

Jarenlange ervaring in alle facetten van het vak.

Dag en nacht tot uw dienst

Wij leveren al onze diensten het hele jaar door en 24 uur per dag voor u.

Uw betrouwbare partner

Door jarenlange ervaring, gedegen en representatieve medewerkers uw betrouwbare partner in hondenbeveiliging!

Gecertificeerde beveiligers en honden

20130621 071415Surveilleren betekent toezicht houden en controleren van verschillende gebouwen en terreinen. Dit kan te voet, op de fiets, op een scooter, of in een auto.

20130630 054045Vanwege de toename van transport criminaliteit ondervinden steeds meer transporteurs hier hinder van. Auto's worden open gebroken, ladingen of soms complete opleggers worden ontvreemd of vernield. Maar ook de toename van illegale vluchtelingen, welke zich verstoppen in de laadruimte, kan ernstige problemen met zich meebrengen zowel voor de chauffeur als de vervoerder.

hondHet beveiligen van een evenement is geen eenvoudige zaak. Toch blijkt uit onze ervaring dat beveiliging vaak de sluitpost is van het evenement en van de begroting.

DSC04258Bij objectbeveiliging / bouwterreinen moet worden gedacht aan beveiligings, portiers- en/of receptiediensten op een bepaald (bouw)object.

Objectbeveiliging kan ook een leegstand gebouw betreffen .

20120909 103953Tijdens bouwprojecten bestaat er altijd het risico van diefstal en/of sabotage tijdens afwezigheid van werknemers. Het beveiligen van bouwtereinen middels een hondenbrigade blijkt een uitermate effectief middel om ongewenste gasten te weren.

Subcategorieƫn

Met trots mogen wij aankondigen, dat wij ook de aankomende editie van de Pinksterconferentie Opwekking 2016, de beveiliging verzorgen.

Wij willen nu alvast alle bezoekers, deelnemers en organisatie een prettige conferentie toewensen.