JvA Dogsecurity Dag en nacht tot uw dienst Uw betrouwbare partner Gecertificeerde beveiligers en honden

JvA Dogsecurity

Jarenlange ervaring in alle facetten van het vak.

Dag en nacht tot uw dienst

Wij leveren al onze diensten het hele jaar door en 24 uur per dag voor u.

Uw betrouwbare partner

Door jarenlange ervaring, gedegen en representatieve medewerkers uw betrouwbare partner in hondenbeveiliging!

Gecertificeerde beveiligers en honden

Surveillance

20130621 071415Surveilleren betekent toezicht houden en controleren van verschillende gebouwen en terreinen. Dit kan te voet, op de fiets, op een scooter, of in een auto.

Surveilleren heeft twee doelen:

  • Preventieve werking
  • Optreden bij afwijkende situaties

Op het moment dat een aantal gebouwen of terreinen worden beveiligd, zal de kans op inbraak, vernieling of andere vormen van vandalisme afnemen. Immers mensen die kwaad willen weten dat de kans groot is dat ze betrapt worden.
In principe wordt er alleen van buitenaf gecontroleerd. Bij afwijkende situaties wordt de politie ingelicht zodat deze ter plaatse kan komen. Eventuele verdachte personen zullen door de beambte aangehouden worden.

Er kan ook gedacht worden aan alarmopvolging. Op het moment dat het alarm gaat zal de surveillancedienst van JvA Dogsecurity eerder aanwezig zijn dan de politie om te controleren wat de situatie is en op welke manier er gehandeld dient te worden.

Onze voertuigen zijn uitgerust met een brandblusser, en een uitgebreide ehbo tas om bij incidenten snel en adequaat op te kunnen treden.

Vaak worden surveillancediensten gecombineerd met hondenbeveiliging. Ook dit is mogelijk bij JvA Dogsecurity. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.