JvA Dogsecurity Dag en nacht tot uw dienst Uw betrouwbare partner Gecertificeerde beveiligers en honden

JvA Dogsecurity

Jarenlange ervaring in alle facetten van het vak.

Dag en nacht tot uw dienst

Wij leveren al onze diensten het hele jaar door en 24 uur per dag voor u.

Uw betrouwbare partner

Door jarenlange ervaring, gedegen en representatieve medewerkers uw betrouwbare partner in hondenbeveiliging!

Gecertificeerde beveiligers en honden

Transport begeleiding

20130630 054045Vanwege de toename van transport criminaliteit ondervinden steeds meer transporteurs hier hinder van. Auto's worden open gebroken, ladingen of soms complete opleggers worden ontvreemd of vernield. Maar ook de toename van illegale vluchtelingen, welke zich verstoppen in de laadruimte, kan ernstige problemen met zich meebrengen zowel voor de chauffeur als de vervoerder.

Denk hierbij aan transport van waardevolle en/of andere diefstal gevoelige goederen. Het is niet alleen de schade van de goederen die weg zijn, maar denk tevens eens aan de schade die ontstaat bij de ontvanger van de goederen. Te denken valt hierbij aan productielijnen die stil komen te staan, opleveringen die niet gehaald worden enz enz.

JVA Dogsecurity kan uw transport begeleiden van het begin tot het eindpunt, deze begeleiding kan plaatsvinden met 2 beveiligers in 1 auto of 1 beveiliger met zijn diensthond ( wat uiteraard de kosten drukt) de begeleiding kan plaatsvinden in een opvallende of onopvallende dienstauto.